Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Να επανέλθουν όλες οι παρελάσεις (μηχ/νητες και πεζοπόρες) σε ΟΛΕΣ τις Φρουρές


Ο Στρατός απαιτεί αναπτέρωση τού ηθικού του. Να επανέλθουν όλες οι παρελάσεις (μηχανοκίνητες και πεζοπόρες) σε ΟΛΕΣ τις Φρουρές (κι όχι μόνο στις πρωτεύουσες νομών), όπως γινόταν πάντοτε. Παρέλαση σε κάθε πόλη, χωριό, νησί όπου έχει στρατό, ναυτικό, αεροπορία.

Δεν ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, αλλά είμαστε περήφανοι γι αυτό και θέλουμε να ΤΙΜΟΥΜΕ τους ήρωες που έπεσαν στα πεδία τών μαχών για την Πατρίδα...

Θέλουμε να καμαρώνουμε τα αδέρφια μας και τους συγγενείς και φίλους μας που παρελαύνουν και να τους χειροκροτούμε.

Το παραμμύθι κάποιων πολιτικά ακραίων συμβούλων τών προηγούμενων ΥΕΘΑ που έλεγαν πως τάχα οι παρελάσεις (ιδίως τών μηχανοκινήτων) έχουν ...κόστος, λόγω καταναλώσεως καυσίμων (!), είναι για γέλοια. Ο Στρατός σχεδόν καθημερινά κάνει σε ΟΛΕΣ τις Μονάδες μηχανοδήγηση, όπου βγαίνουν χιλιάδες οχήματα από τους όρχους για να μάθουν να οδηγούν οι νέοι. Ας μην κάνουν για μία μέρα μηχανοδήγηση κι ας γίνουν κανονικά οι παρελάσεις!

(Η κορύφωση τών παραπάνω έρχεται όταν ο Στρατός που για λόγους οικονομίας ΔΕΝ κάνει παρελάσεις μηχανοκινήτων, δίνει τζιπάκια στους διοργανωτές για να παρελάσουν τα άρματα των ...ΚΑΡΝΑΒΑΛΩΝ)!! Εδώ....http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=31.03.2002,id=82476100,88262084,1887620,16208644 
.....δείτε ότι λέει "...Οι εντολές, πάντως, που συνήθως δίδονται είναι τα τζιπάκια που σέρνουν τα άρματα των καρναβαλιστών να καλύπτονται επαρκώς, ώστε να μη διακρίνονται εύκολα από το πλήθος..."!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου