Σελίδες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μολότοφ σε διμοιρία στα Εξάρχεια

Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ομάδα νεαρών, κινούμενη προς την περιοχή των Εξαρχείων. Το συμβάν σημειώθηκε στις 15:00. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας κατά των μέτρων που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012.

Μετά τη συγκέντρωση στην Ομόνοια, 13.000 μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποιήθηκε η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η πορεία των 1.000 ατόμων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο Μουσείο περί τους 3.000 διαδηλωτές, μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων.



Λόγω των συγκεντρώσεων έκλεισαν οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, καθώς και οι οδοί Πατησίων και Αλεξάνδρας. Από τις 10:00 το πρωί έκλεισαν και οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».





Στην απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, στην Υγεία, την Παιδεία και τη Δικαιοσύνη, στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε ασφαλιστικά Ταμεία, ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε Τράπεζες, στη Ναυτιλία κ.ά..   zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου