Σελίδες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Ρωσία έστειλε πολεμικά πλοία στη Συρία.-Pravda.Ru.

Η Ρωσία έστειλε πολεμικά πλοία  στη Συρία

11/30/2011
Russia sent military ships to base in Syria. 46002.jpeg Ρωσικά πολεμικά πλοία στάλθηκαν στην στρατιωτική βάση στη Συρία. Ο στόλος με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kuznetsov. Περιλαμβάνονται επίσης είναι ένα περιπολικό και άλλα σκάφη.

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη ότι από το Δεκέμβριο, ένας στολίσκος από πολεμικά πλοία θα σταλούν στην ναυτική βάση που έχει στη Συρία. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο στόλος θα πρέπει να καθοδηγείται από το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kuznetsov και επίσης έχουν ένα περιπολικό, ένα ανθυποβρυχιακό πλοίο, και άλλα σκάφη.
Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την εφημερίδα Izvestia της χώρας Ευρασίας, αναφέροντας συνταξιούχος ναύαρχος Βίκτορ Kravchenko, ο οποίος δήλωσε πως η Ρωσία έστειλε αυτά τα όπλα στη Συρία για να "αποφευχθεί" μια στρατιωτική σύγκρουση.
"Έχοντας οποιαδήποτε στρατιωτική δύναμη, εκτός από το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο (ΝΑΤΟ), είναι πολύ ευεργετική για την περιοχή, δεδομένου ότι θα αποτρέψει το ξέσπασμα μιας στρατιωτικής σύγκρουσης», δήλωσε ο Kravchenko, ο οποίος ήταν επικεφαλής του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού 1998 - 2005 .
Μια ρωσική εκπρόσωπος του Ναυτικού, που ανέφερε Izvestia επιβεβαίωσε επίσης το σχέδιο για την αποστολή πλοίων στη βάση συντήρησης ότι η Ρωσία έχει τη συριακή ακτή, κοντά στην Ταρτούς, αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα κατάσταση στη Συρία, όπου κατά τους τελευταίους μήνες ταραχές έχουν εμφανιστεί για και κατά του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
"Η αποστολή των ρωσικών πλοίων στην Ταρτούς δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αντίδραση σε ό, τι συμβαίνει στη Συρία (...) Αυτό ήταν ήδη προγραμματιστεί από το 2010, όταν δεν υπήρχαν τέτοιες εκδηλώσεις που υπάρχουν εκεί. Δεν ήταν ενεργό προετοιμασία , και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ακυρώσει ή να αναβάλει », επέμεινε ο εκπρόσωπος, ο οποίος εξήγησε ότι το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kuznetsov, επίσης, θα επισκεφθεί τη Βηρυτό, τη Γένοβα και η Κύπρος.
Η βάση στο Ταρτούς, ένα κέντρο συντήρησης και προμήθειας του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα, είναι κάτι που χρησιμοποιείται σήμερα από ρωσικά πλοία και όχι ρωσικό σκάφος βασίζονται εκεί, αν και στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό είναι παρόντες.
Επί του παρόντος, τα σπίτια βάση 600 στρατιώτες και τεχνικό προσωπικό του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, και είναι να αποκατασταθεί, έτσι ώστε ρωσική καταδρομικά και αεροπλανοφόρα μπορεί αποβάθρα.
Η ρωσική κυβέρνηση απορρίπτονται ότι αυτά τα πλοία που χρησιμοποιούνται για να σπείρουν το χάος ή εισβάλλουν στη Συρία, και είναι επίσης σε αντίθεση με ξένη παρέμβαση, και η χρήση βίας κατά των αραβικών χωρών.
Με τη σειρά του, επίσης, έχει προχωρήσει για να απορρίψει κάθε πρόταση ψηφίσματος που θα περιλαμβάνει κυρώσεις κατά της κυβέρνησης Άσαντ.

Telesur-Efe-AFP-BBC-Reuters / lp-MM
Μετάφραση από την ισπανική εκδοχή του:
Lisa Karpova
Pravda.Ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου